Chiclamp.nl

Sfeervolle & Stijlvolle Arabische Geïnspireerde Lampen

Overzicht: De Oosterse Verlichting van Ghalia

Posted by on mrt 25, 2014

Oosterse verlichting komt in alle vormen en maten, dus er is voor elke kamer wel wat te vinden. Ghalia biedt een zeer uitgebreid assortiment aan dit soort verlichting aan. Alle producten zijn handgemaakt. In dit overzicht vind je alle vormen van verlichting die Ghalia.nl aanbiedt.

Allereerst biedt Ghalia hanglampen en plafonnières aan. Die kun je op zichzelf gebruiken, óf je kunt ervoor kiezen om meerdere lampen met elkaar te combineren voor een geweldig effect. Dat effect is bovendien aan te passen, want je kunt bijvoorbeeld de lampen verwisselen of spelen met de hoogte van elke lamp. Deze lampen zijn verkrijgbaar in zeer veel vormen: simpel bolvorming, maar ook ui-, druppel-  of peervormig. Deze lampen hebben zeer fijne gaatjes in de behuizing, wat zorgt voor die schitterende effecten.

Daarnaast biedt Ghalia ook zogenaamde Sultanlampen aan. Dat zijn staande lampen die wat grotere gaatjes in de patronen hebben, en geven daardoor meer licht en een uniek lichtspel. Ook hier geldt weer dat er zeer veel vormen en maten verkrijgbaar zijn. Ook de patronen lopen zeer sterk uiteen. Sultanlampen staan prachtig op bijvoorbeeld een bijzettafeltje.

Een andere verlichtingsvorm die Ghalia aanbiedt, is de mozaïeklamp. Zoals de naam al verraadt zijn die gemaakt van mozaïek, en geven ze daardoor prachtige effecten in verschillende kleuren. In deze categorie is een onderscheid te maken tussen lampen en kaarshouders. Lampen worden per stuk verkocht, en kaarshouders in sets van drie. Omdat elke mozaïeklamp uniek is, krijg je altijd een uniek product. De sets worden natuurlijk wel zó samengesteld dat alle kaarshouders bij elkaar passen. Ook kun je wel ongeveer aangeven welke kleuren je wilt krijgen, zodat je zeker weet dat ze bij de rest van je interieur passen.

Ghalia biedt zeer veel waxinelichthouders aan. Bijvoorbeeld de Egyptische wonderlampen, die met de hand van klei zijn gemaakt. Die hebben een unieke vorm, met een al even uniek patroon van gaten. Dat zorgt voor een prachtig lichtspel als je er een waxinelichtje in zet. Ook biedt Ghalia zogenaamde albastkaarshouders aan. Die zijn gemaakt van albast (een soort natuursteen) en verkrijgbaar in kelk-, beker- en cilindervorm. Deze waxinelichthouders zijn vooral mooi als je er meerdere van in je huis hebt. En omdat ook deze albasten kaarshouders handgemaakt (en dus uniek) zijn, stelt Ghalia je bestelling zorgvuldig samen. Zo passen al je kaarshouders bij elkaar.

Ghalia biedt dus voor ieder wat wils. Als je oosterse verlichting overweegt in je huis (of in een enkele kamer natuurlijk), ben je bij hen aan het juiste adres. Je zult geen spijt krijgen van je aankopen, welke verlichtingsvorm je ook kiest.