Chiclamp.nl

Sfeervolle & Stijlvolle Arabische Geïnspireerde Lampen

Elke ruimte mooi verlichten met led inbouwverlichting!

Posted by on jul 16, 2018

Er wordt veel aangeboden in led verlichting. Momenteel zijn dit de meest duurzame en milieuvriendelijke lampen die er zijn. Zowel voor binnen als buitenverlichting. Dit komt omdat de lichtbronnen zeer energiezuinig zijn en een goede kwaliteit hebben. Wij bieden u bij led inbouwverlichting een assortiment aan wat past bij de stijl van uw woning en/of werkruimte.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij maken onderscheid in LED inbouwspots, LED panelen en LED Downlight. Hieronder beschrijven wij de verschillende types in led inbouwverlichting, zodat u gericht uw keuze kunt maken en wij u verder van dienst kunnen zijn.

LED inbouwspots

Deze lampen zijn ingebouwde spots die kunnen worden gebruikt om gericht licht te geven. Bijvoorbeeld om een specifieke plaats uit te lichten of als breed verlichtingspunt. U heeft de keuze in een 3 of 5 wattage. Om u een indicatie te geven, dit is te vergelijken met een 30 of 50 watt halogeenlamp. Deze inbouwspot is mooi weggewerkt in het plafond en daardoor prima te combineren met uw inrichting. Het valt niet direct op en geeft toch sfeervolle verlichting.

LED panelen

Om een sfeervolle ruimte te creëren wordt er gebruikt gemaakt van Led panelen. Deze nieuwe manier van verlichten ziet u steeds vaker terug in bedrijfsruimtes. Tijdens de lange kantoortijden draait ook de verlichting overuren. Een lager stroomverbruik is dus wel gewenst. Ons Led paneel van 18 wattage, biedt maar liefst 50.000 branduren. En dat allemaal zonder onderhoudskosten omdat u er een niet-dimbare driver bijkrijgt. U heeft natuurlijk altijd de mogelijkheid om een 1-10V dimbare voeding toe te voegen aan uw bestelling, zodat u het Led paneel kunt dimmen.

LED Downlight

Om het zicht van de lamp zoveel mogelijk weg te werken, kunt u gebruik maken van Led downlight. Dit zijn dunne inbouwpanelen van verschillende afmetingen en vormen, met een 3 wattage. U creëert hiermee zacht licht wat sfeer geeft. Voor het aansluiten van de led inbouwverlichting, verbind u de 30 cm lange kabel vanuit de lamp naar de driver. De lamp is dimbaar.

 Of u nu gespreid licht wilt creëren of een bepaald punt wilt accentueren, met de led inbouwverlichting kunt u elke ruimte mooi verlichten!